Inte bästa vänner

I nuvarande stall har det inköpts en ny häst. En söt liten tjej efter Camaro M. Hon är skimmel och heter Caramell är 8 år och väldigt söt!
 
Mellan som hon kallas skall betäckas i år med en fälttävlanshingst som jag inte minns namnet på för tillfället. Det har blivit många turer till seminstationen för att se om brunsten kommit igång eller ej. Tyvärr så går inte damen i brunst och vi har väntat och väntat. Nu har planen blivit som så att hon skulle släppas ihopp med snygghästen Wille för att förhoppnngsvis visa brunst.
 
Resultaten är sådär. Wille som gillar alla hästar ville självklart fram och hälsa, vilket mellan inte alls var intereserad av utan ställde sig direkt och började kicka och skrika. Vi stod ganska länge och tittade på för att se om det lugnade sig och ja det kan man ju säga att det gjorde. I den form att Wille och Bravo stod i ena änven av hagen och Mellan i andra.
 
Dock gillar jag inte riktigt det bettenendet som mellan har för så fort man kommer när Wille så kommer hon och skall sparka undan honom. Stkackars lilla knas, Ger det en skans i dag med, blir det inte bättre så får vi dela på dem. Det är sådär skoj att gå in i en hage och veta att en häst kommer att sparka åt den andra bara man kommer när.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback