Tacksamt med kyla (just nu)

Willes ben börjar läka bättre och ser trevligare ut nu. Han va inte lika varm i benet idag och de känndes bra! Vi tog oss en liten promenad runt kyrkan nu på kvällen igen och fick sälskap av Anna och hennes hund som Knas gärna hade velat busa med.
 
Knas va lite frusen under täcket så i morgon får han på sig ett nytt, eller ja ett annat som jag fick ärva av Maria och hennes vita springare. Nacdelen  va ju bara att Fina Errol va sådär 50 cm längde och större på alla vis. Det får dock duga med det täcket. prefekt som slit och släng om inte annat.
 
Kylan har kommit till oss i borås med som hos väldigt många. Vi har inte fått någon snö vilket passar mig ypperligt. Marken har börjat frysa på lite och förhoppningsvis så kommer knas då kunna läka ännu snabbare. Wiii! Börjar om inte annat få lite panik över att det bara är 17 dagar kvar till han ska vara hos maria och då vill jag ju att han ska va frisk!
 
Har även fyndat ett stalltäcke till herrn då det i morse bara var 3 grader  så på måndag skall ja hämta det. Blev ett 300g Amigo med halsdel. Ja tack.
 
 
D
Dessa två tackar vi för täcket

Kommentarer
Nathalie Safko säger:

Var det tre grader i stora stallet? :S

Svar: japps, har ju en termometer vid willes box som visar varmaste temperaturen under natten och även kallaste ute. MEn i går var det bara 3.3 C inne som varmast och ute vad de ca -2 . Så nu börjar de bli kallt!!! vet itne hur kallt de va inne hos er men måste legast runt samma.
C a r o l i n a

2012-11-30 | 18:37:56
Bloggadress: http://nathaliesafko.blogg.se/
Nathalie Safko säger:

Ah ok! tycker bara det är bra om det är så kallt i stallet! (:

2012-12-01 | 01:46:38
Bloggadress: http://nathaliesafko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback