Zebb - Gunilla - Sanna - tintin

Ja vi åkte iväg till gunnarskäl först idag. Rebecca motionerade Tintin och ja hoppade upp på Zebb idag igen. Gick mcket bättre då de släppe lite mer för oss. Var bara ett lungt pass eftersom emma ska tävla han i morgon.
.
Efter mycket pysslande i stallet så stod ja och pratade med 'Undebraraste Gunilla! Gud vad ja har saknat henne. En otrolilg kvinna som bara stålar ut värme och kärlek! Vi pratade om allt från Ronjas ben till Benny till hus till järnvägar. Ja håller tummarna för att allt kommer att lösas sig för henne. Det va otroligt skoj att få prata med Gunilla igen och kommer självklart att länga till nästa gång vi träffas!
.
Efter de så putsade ja sadeln och tränset så emma ser någorlund städad ut på tävlingsbanan och Rebecca gjorde samma. Vi packade in oss i den lilla svarta och styrde kosan in i skogen och ut mot lista.
.
Fick besöka Rebeccas arbetsplats och träffa Sanna och underbar fina Zita! Vi stod och prata lite och ja inspekterade bygget och konstatera att de va bra byggt! Superfin anläggning och ja lskar Sanna alll lycka till med företaget!
.
Efter vår lill visit där så åkte vi tillbaka till tintin och fixade hennes täcke och nu sitter vi här i lgh och ska laga lite mat äta titta på en film och sedan gå och sova för i morogn är de TÄVLING!
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback