Tvärnit!

JA idag så fick ja sova läääänge. Va fruktansvärt trött fast ja gick och la mig redan kl 23.00. Åkte vart fall till stallet vid 12 tiden och fodrade lunchen till alla ponnisar och sedan börja jag dona med minaupgifter. Hjälpt/titta på när Leif löpte två hästar. Vi pratade sedan även lite unhästträning. Han är juh fruktansvärt duktig men ja har svårt att förstå han ibland pga språket (danska).

Åkte hem och åt lite och fick sedan med mig pappa till stallet. Skulle borsta lite på jr och tricktränade och sedan tog ja ett till ridpass p åIrja. Idag gick det MKT bättre. hon svängde när ja bad om de och traska inte vidare åt de andra hållet. Lite brötig i början men sedan gick de. Vi tog även traven och då tkr hon de är skitsvårt att svänga lr a hon är enveten. Vi tog även lite galopp och de gick betydlig mkt bättre idag men vi har fortfarande dörren som en dragkraft då hon ALLTID tvärnitar vid den. VI får höja kraven långsamt för att lilla damen ska lära sig att tas.

Vet inte hur vädret har varit hos er men här hemma har de SNÖAT och SNÖAT hela tiden. Börjar tröttna på denna snö och vill inte ha mer de ställer bara till de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback