Hovslagare = ett yrke för sig...

Här i borås måste ja säga att de finns NOLL hovslagare och dem som finns är görbra MEN tar inte emot nya kunder... KUL! Så helt enkelt ska man vara hovslagare så ska man bo och jobba i borås. Det har varit så svårt att få tag på hovslagare att ja har börjat överväga att åka 1 timma med häst till stenungsdun och sko för att de inte finns någon.

Hela förra veckan ringde ja runt som en galning till olika hovslagare och försökte hitta någon men ingen kunde och dem som ja blev tipsad om tog heller inte emot några nya. Sedan så lämnade jag väldigt många medelanden på telefonsvarare till div. personer med och EN ringde upp. Vi bokade in en tid och den skulle vara idag. Tror ni att hon kommer?! nej fick ett sms om att hon va sjuk. Frågade om hon inte kunde ta senare i veckan men icke de. Jag var dock välkommen nästa skoning... TACK! Nej den där Johanna Johansson ringer ja inte igen.

Det var bara till att ta upp alla antekningar på telefonnr som ja hade gjort förra veckan och börja ringa igen. Ringe tillockmed åby för att höra med dem men dels va de fullt och dels kostade en skoning närmare 2000 kr. Fick tipset om en hovlagare i boråstrakten men han svarade inte i telefeon. Ringde sedan upp nästa person matias johansson och han kunde dock inte fören tidigast söndag! Behöver ja säga att ja bokade in honom?

Nej tacka gudarna för att Lindas hovslagare snart är tillbaka på bena och börjar sko i januari igen förhoppningsvis så kan vi börja använda oss av honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback