Dagens Pass

Onsdag
Skrittade fram relativt länge idag. fortsatte sedan lite med serpentinbågar och började trava rätt så omgående efter det. Började med lång och låg vilket gick väldigt bra. Han brukar annars späna upp sig väldigt lätt i början och slappnar av efter en stund men inte idag.
 
Red många olika linjer ur LB programmet och insåg ganska snabbt att halt på medellinjen va ju sådär lätt... Får han inte riktigt bakifrån och fram så då blir han vinglig samtidigt som han inte riktigt förstår innebörjden av halvhalterna. Efter en stund så fick ja fasiken till två hyfsade halter och sluta tragla dem.
 
Fortsatte sedan med galoppen och fräste på lite så den skulle bli luftig, tog många 15 m volter och ökningar på långsidorna innan vi började med att arbeta med traven.
 
Körde igenom programet några gånger och vet två saker som kommer trasla till de för oss men som sakt det är debuten och det är skoj att tävla. första problemet blir helt klart att få till en ökning i traven utan att han får galoppinslag och att han får taktfel. Kommer troligtvis att göra en riktigt fisig övergång. tyvärr. Sedna är de ju det där med galoppfattning på rakspår. Visst fasiken går det men den är inte vacker och i balans. Ja ja får via våra andra fina kvaliteer!
 
Gjorde några fattningar på volten i slutet och det gick mycket bättre!
 
 
bilderna som mamma tog blev tyvärr inte så skarpa å bra. Tessan fotar på lördag och hoppas på många fina bilder!
 
 

Kommentarer
Bonnie säger:

Det kommer nog gå toppen att tävla :) Lycka till!

2013-07-05 | 01:07:23
Bloggadress: http://teamkarlsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback