Dagens Träning

Onsdag
Fick börjat med att promenerat lite med han innan och vädret var helt underbart och det blåste inte heller vilket händer en gång per år.
 
Hursom vi satte igång lite lätt med traven och han svarade ganska bra tills han började fjanta sig. Fick jobbat lite mer med han för att få igenom honom där och han svarade bra på det. Galoppen funkade super han trampade under sig bra och gungade på mysigt och bra. Sedan fick han tuppjuck och spände till sig som bara den men ja försökte dirva på och tja ja fick han framåt men han såg ut som en dräktig arab! de enda positiva var att han vila på steget... om det nu är positivt?!
 
Blev några varv men sedan konektade han med verkligheten igen. Hyfsat lätt att få han tillbaka om man sitter på någon gång och han fnorkar till sig eller liknande.
 
Bytte varv till höger och här hade han lite svårare med galoppen på det sättet att han ville galopera stort fort och mycket. Vi jobbade lite på det och så fick han tillbaka en del och tillslut så blev det riktigt bra. Blev några övergångarg tav-galopp-trav och han skötte sig riktigt najs så vi avsluta där och tog oss sedan en liten promenad bort till kyrkan.
 
Han fick även pröva sina nya lindor och schabrak idag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback