Gårdagens träning

Fredag
Knas fick för första gången ha de enda rätta på sin rygg idag, en dressyrsdel. De va lite vid men vi la in en padd under så satt den som ett smäck!

Började sedan att longera honom och han var hur lugnt och fin som helst! Hade inget schabrak på då vi ville se hur den låg och betedde sig.

Satte sedan upp och skrittade lite. Valde att ha korta läder utifall han skulle få för sig att göra en skruv eller två. Jennie gick med mig på lina så skulle de vart så att han skulle bli lös så skulle vi ha möjligheten att rädda sadeln :)

Travade i sadeln och de kändes bra! Han va stapplig men det var pga underlaget så vi tog aldrig någon galopp. Ja va nöjd med hur han skötte sig och nu längtar jag till att sitta upp nästa gång igen!


Kommentarer
Pillan säger:

Åh vad roligt med dressyr sadel :D Man får nästan lite ny lust till träning/ridning bara för man skaffat ny sadel :) Tycker din knas häst är så snygg!!

Sv; Åh tack så jättemycket! Det värmer att höra. Man börjar känna sej så stor & "ful" med magen men kanske ska intala mej annat nu :)

2013-02-03 | 09:56:18
Bloggadress: http://pillllans.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback