Dagens Träning

 
Tisdag
Blev ingen ridning i går så fick ta och tömköra honom idag. Underlaget var faktist mycket bättre än sist då det nu var mjukt och hade ett snölager åvan sig bara. Knas fick förvisso endel styltor men sanden under hjälpte till att dem inte blev något större samt att dem ramlade av.
 
Kunde idag arbeta mycket med hans ställning och aktiviteten i bakbena. Blev även endel igångsättningar i galopp och även här fick han jobba på med baken och i ett lite mer kontrolerat tempo. Han hade en del energi över då han fått vila i tre dagar men ja tyckte ändå han var städad.
 
I högervarvet så börjar vi få riktigt bra kontakt och jag kan hålla bätttre koll på han samt få in han på mindre volt då han gärna springer runt på en stor volt istället och blir just det, springig. Dock har han av någon märklig anledning lättare för sig att samla sig här, inte mycket men han kommer mer ihopp och på rumpan.
 
Knasbollen skötte sig kallas så jag är mycket nöjd över dagen och är lite sugen på att hoppa upp i morgon, men tror tyvärr inte ja hinner...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback