Dagens ridpass

Torsdag
Planen blev inte helt som planerat eftersom ja hade lite brottom och då inte orkade juxa och byta padden mellan sadlarna (va på my one för at köpa en ny men ullen på den ja skulle va ha i sämst kvalite å ska ja lägga så massa pengar på en padd så ska de va bra och rätt ull!) hursom det blev hoppsadeln men med långa läder.
 
Fick longerat och där spruttade han på rejält och de va diverse lufthopp och räjs som han drog iväg med men efter ett tag så lugnade han sig och sökte sig neråt i galoppen.
 
Satte upp och gjorde väldigt mycket lösgörande, ville här få han tydligt att svara mer på mina "ben" hjälper och ha en tydlig ram för honom. när ja kände att han svarade bra på detta så började jag att arbeta honom i traven. Vi låg och traglade runt mycket på volter fram och tillbaka för att "översaka" han hela tiden och göra han lyhörd. Han var lite ostabil i formen och slog sig fri ofta men emellanåt så var han riktigt trevlig.
 
Efter det så tog vi galoppen och förutom några felfattningar och lite X2000 inspiration så skötte han sig bra! Han söker sig neråt, inte för att ja önskar det riktigt än men han lyssnar.
 
Efter galoppen så jobbade vi mycket med nedsuttet i trav och ja måste säg att han kändes så sjukt AZUM mot slutet kunde sitta och leka runt han med benen och han svarade, han ahde god och härlig energi framåt utan att vara springig!
 
Bästa alla hjärtansdag presenten på länge!!! Hoppas på ett lika azum pass i morgon!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback