v. 43

v. 43
Måndag- Vila
Tisdag - Longera över hinder med lite högre höjd
Onsdag - Rid ut, skogsrundan
Torsdag - Vila
Fredag - Rid ut, skogsrundan med en ny väg
Lördag - Vila - köras till stenungsund
Söndag - Maria tränar honom
 

Kommentarer
JennyM säger:

Tusen tack för din kommentar!
Ne precis, man får faktiskt tycka olika. Jag har full förståelse för de personer som inte tycker om gramanen också ;) Jag har den helst inte själv heller, anledningen att jag använder den just nu är att min lilla buse (som du såg med :)) blir lite hingstig ibland och har tagit för vana att dra huvudet rätt upp och sen kör han iväg i sitt egna race. För att få honom att lära sig att man inte får göra så bad min tränare att sätta på gramanen på honom. Annars använder jag det enbart när jag får tillrdningshästar som har vad ska man säga, lite fel grunder och jag har kanske en månad på mig att "rätta till". För att inte bråka kan jag ha en graman då några dagar för att sen ta av. Men som sagt, just nu är det mer säkerhetsgrej haha. Fast de senaste dagarna har jag faktiskt tagit av den och jag trivs mycket bättre utan! :) (förutom idag faktiskt..Lite lurigt när man är inne och rider i stora ridhuset i Borås med mängder av folk och hästar..)

Kul att du hade kvar din som hingst länge med! Hur gammal var han när du kastrerade? Är det denna fantastiskt vackra häst som är på bilden? :) Ja men visst får man mycket extra! Det är ett helt annat go i en hingst, det är häftigt att få känna detdär ibland!

Haha ja tack detsamma då du! Himla fint är det ;)

Tusen tack, jag hoppas det med! Jag lär kika in här på din fina blogg och kolla in din snygga herre här med! :)

2012-10-25 | 01:09:39
Bloggadress: http://jmdressyr.blogg.se
JennyM säger:

Såg också riktigt fin ut! Förstod att du fick ta bort honom?! Fruktansvärt jobbigt sådantdär!
1år? Ja, då har dom ju knappt "hunnit bli sig själva än"!! Jag har lite svårt för detdär, med att man bara måste kastrera innan man ens vet hur dom blir! Alla ska kanske inte ha en hingst, men det finns många som hade klarat av hingstar som knappt beter sig som om dom vore det.
Min är ju inte direkt den lugnaste, men inte heller dum. Han kan få något utbrott ibland men jag tycker än så länge han är jätte trevlig. Han tar mina tillrättavisningar (förutom då, när han drog iväg någon gång där och gnägga när jag red... därav gramanen ;)) Sen kan jag bli trött på honom ibland, men så länge jag tycker det är värt det så är det inga problem ju! :)

Jasså du bor i Borås med? Va kul! synd att det inte var nu du hade en hingst och ingen stallplats då, för jag hade kunnat rekomendera dig en! :)

Jag ska absolut skirva ett lite mer förståligt inlägg om rehaben, det har ju precis nu egentligen blivit klart så inte orkat skriva för mycket, då hade jag bara börjat hoppas och jag har redan fått bli besviken tre ggr. Men nu så, blir det äntligen av! :)
Det är 3 månader nästan, intensiv rehab. Med uppehåll över jul och nyår som tur är haha.
Sen är det ju uppföljning lite då och då i nästan ett års tid! Men det får det vara värt :)
Kram!

2012-10-25 | 11:52:13
Bloggadress: http://jmdressyr.blogg.se
JennyM säger:

Nu glömde jag att skriva ju... vilka oerhört fina bilder du tagit! Såg lite när jag kikade tillbaka här, massvis med fina bilder! :)

2012-10-25 | 11:53:49
Bloggadress: http://jmdressyr.blogg.se
isabelle säger:

Gud vilken vacker bild :)

Svar: tack så mycket!
C a r o l i n a

2012-10-29 | 12:03:26
Bloggadress: http://dressyrisabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback