Dagens träning

Fredag
Jag satte upp ute och vi traskde bort till sjöhagen, Maria hade oss på lina men vi hade ingen annan häst som stöd utan traskde på själva. Han va lite småspänd men efter några meter slappnade han av helt och följde med fint. VA väldigt nöjd över honom att han faktist bara gick på utan några problem ute och även utan stöd från svarten.

Vi skulle sedan gå ner på stranden från gräs och de tyckte han inte riktigt om så ja valde att hoppa av och övertyga han från marken. Gick galant! Tog sedan och började longera honom i vattenbrynet och han överaskar varje gång, han sprang på där som om inget hängt och bara njöt av livet samt tillvaron. Inga väggar att luta sig mot utan höll en fin volt. iblan lite dålig fart men ja fick inte sprut på han utan spö utan fick springa med lite emellanåt.

Tog sedan och satte upp så fick maria ha oss på linan och så travade ja runt lite där med han. Han tyckte nog de va faseligt kul för emellanåt när vi kom i lite mer vatten (strand med vattenpölar typ) så fick han lite "spel" och sprang i typ spansk skrit några steg för att sedan återgå till vanlig trav. Sötnöt! Både ja och maria skrattade gott åt han då!

Hade de inte varit för marias rygg hade ja nog även velat att testa på att galoppera ute. Hade varit lövly men skulle han rycka ur henne så tror ja nog tyvärr hennes rygg hade tagit stor skada.

Efter trav i båda varven så traskade vi hemmåt i lika lugn anda som innan <3

Behöver ja säga att det klia i fingrarna till nästa ridpass?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback