Dagens Ridpass

Måndag
Idag va de uteritt som nalkades och tanken va att trygga svarten skulle gå med men maria hade glömt de så hon hade ridit honom tidigare idag. Hon fick därför ta sin unhäst ut men de gick galant. Vi traskade på Wille hade bra bjudningn framåt och emellanåt var de vi som gick först. Han traskade över väggupp utan problem medans marias blivande hopphäst gick vid sidan av.

Ja hade inte mkt i munnen på honom men tillräkligt för att ha kontakt. innne i skogen där de va vädligt knöligt att gå så fick ha ganska långa tyglar för att kunna bära sig bättre och detta gjorde han utan att pinna iväg även om maria försvann bort in i skogssnåren så fick han inte panik utan traska på i godan ro. Vi travade även en liten grussträcka ute och då tog han för sig lite mer och ville gå först. Stegen va något korta då han ömmar mkt i fötterna just nu så det är la dax att börja se över de där med skor...

VArtfall. ja är mkt nöjd över dagen han gick fram när ja bad om det även om någto var läskigt och även om herr grå stannade så traskade han glatt förbi. Vi hoppade till en gång men de va lite vågefekten av herr grå som hoppa först  å då va även Wille tvungen att hoppa. Kans! Vi kunde stundtals ha långa tyglar och gå avslapnat utan att pinna iväg vilket även det kändes super. jag kan vara ärligt att ja hade inte riktigt räknat med för tre veckor sedan att ja ksulle rida ut på han själv på långa tyglar eller att ja sjävl skulle sitta och galopera på honom på stranden. I mina ögon vart det lite mer omöjligt ja hade varit glad om han bara hade tagit lite galopp eller liknnde.

Fina underbara kans som ja har längtat efter detta!




Kommentarer
Linnéa säger:

Fina ni! :D <3

2012-05-29 | 15:21:01
Bloggadress: http://lifeofbrianandjonas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback