Dagens träning




Onsdag
Longerade knas lite innan ja valde att sitta upp. Han kändes otroligt lyhörd på min röst och saktade av när ja bad om de samt gjorde halt när ja bad om det. Högervarvet var som vanligt se svåra och de ville sig inte riktigt idag så ja valde att inte bråka. Vid galoppfattningarna idag så vart han inte så stollig och tossig som sist utan sparka kanske tvågånger och sedan så fattade han galopp görfint.

Satte sedan upp och lillen gick med brevid men han va såpass lugn att hon kopplade loss och ja körde på eget rejs. Vi höll oss mycket på fyrkanten och red olika linjer fram och tillbaka. Han lyssnade på bra även här och ja valde att fatta trav på ena långsidan. Gick kalasbra och han traskade på bra. Lite försiktig men när ja bara drev på lite mer så traskade han på. Hästarna i hagen brevid var väldigt nyfikna på oss och knas på dem. Han stannade dock aldrig innan jag bad om det utan gjorde snällt halt när ja valde det.

Vi tog oss runt två varv i en jämn och fin trav så tänkte ja sakta av lite men så kände ja att han höll på att rulla över i galopp så ja tänkte inte så mycket mer än att jaha vill han bjuda på själv är de ju skitbra! Trodde ja jag. de tog någon sekund sedan satt ja där på marken och knas hade gjort ett av sinda välkända bakutsparkar som är OMÖJLIGA att sitta kvar på...

Lilla knäppte vartfall massa bilder på oss så ja tänkte va snäll och bjuda på oss.






fångad av en stormvind


Synd att hindrena står i vägen...


Kommentarer
Nathalie Safko säger:

varför hänger Du itne med oss i skogen!? baa att säga till när du är sugen! (: nä ur k´ska ut!!? Han har ju varit i paddocken rätt aså mkt så kan kansie börjar tycker det är lite ki....? eller vad vet jag!



Men häng gärna med oss nästa gång du ska ut! (:

2012-03-27 | 22:22:28
Bloggadress: http://nathaliesafko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback