Två dagars ridpass

Söndag
Promenerar bort till grannens Patrick och traskade runt några varv där. Knas bekantade sig med omgivningen och fåren som stod och titta på oss. Wille gjorde på sitt sätt och blängde tillbaka.

Började sedan tömköra lite lätt i trav han gick som en fiol men sakta tog han några steg åt rätt håll. Vi byte varv och här hade han lättre för sig. Blev även en liten kort galopp på töm första gången och de sköte han glant! Vi gjorde inte så faseligt mkt då ja bara ville bekanta han med omgivningen. Va otroligt stolt över min prinskorv som skötte sig så bra på en ny plats! Se bådar gott inför tävlingssesongen!

Måndag
Tanken var att hoppa upp men då ja blev lämnas sj i stallet och ingen kunde "övervaka" det hela så fick vi hoppa det.

Tig han istället till våran gräskorall för att pejla av läget de va enkel longering utan inspänningar som gällde och även idag överraskade Knas! De va första gången som han faktiskt sänkte sig i traven och arbeta med ryggen helt själv utan extra inspänningar eller något!

Hästen som aldrig får en att slut förvånas! Pigg å fin på röstkomndona var han med och de vart inga problem med någon gångart eller avsaktning! I morgon ska ja klättra upp på ryggen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback