Dagens Ridpass

Onsdag
Började longera lite, underlaget va bättre idag men inte bra. Han halkade runt lite men fick bra grepp emellanåt. så vi kunde trava på lite bättre. Tog bara två galoppfattningar för att kolla av piggheten men de vart inte så mcyket rut i dem så ja nöjde mig med det.
 
Tog sedan som omväxling och hoppade upp i mitten av "korallen" och knas skötte sig exemplarisk. Som vid varje tillfälle så står ja alltid still några minuter för att helt enkelt ha det som "säkerthet" när ja hoppar upp. Kan säga att ja är väldigt glad över att ja fick detta tipset av Maria Hagström. Har väl alltid velat göra såhär fräsmt med Aliss men man har tummat lite på de så har de aldrig blivit av och med benny så ville ja ha drivningen framåt för den fanns inte riktigt så att stå still då kändes inte som ett "problem".
 
Hursomhaver, vi skritta runt lite gjorde lite snävare svängar idag och kollade av allt och tyckte att han känndes bra. Han går fortfarandwe lite utåtställd i högervarvet där han tkr det är jobbigt så ja måste tänka på att ha han mer rakställd! Tyvärr så glömmer ja detta lite då ja kan blir lite för "glad" och tkr det är så fantastiskt skoj att ja äntligen kan åka på mina powni HAHA! vi travade även på rätt så mycket idag och även här kändes han lugn och harmonisk och ja kunde reglera farten lite. Ville dock inte gasa upp han för då hade han falit in i galopp och ja litade inte så mycket på underlaget att de skulle hålla. Tyvärr så råkade han snubbla i ena varvet och för att rädda sig själv så föll han in i galopp vilket va helt okej för mig men de gick lätt att sakta av då han inte rusade in.
 
Finaste underbaraste fantastiska KNAS!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback