trådar och isolatorer

Just nu händer det inte mycke hos oss. EFtersom det ör så förbenat kallt ute så har ja inte velat göra något med knas heller. Han strosar runt med sin colin i hagen och mår livet. Just nu när de är så förbenat kallt så är läängtan STOR efter en thermobar! har hittat en perfekt plats till den och nära till kontaktuttag med. Ska se om ja kan hitta någon billigt och även få med M och A i hagen till att dela på en.

Testade att lyfta knas fötter i hagen häromdagen. Gissa om ja va förvånad när han lyfte ALLa utan mindre besvär. Belv självklart en liten godis på det med så han va supernöjd. Trots att de vart så förbenat kallt så har ja inte behövt lägga på tjockre täcke. Har stoppat in handenunder rumpa och rygg på han och känt efter och de har varit varmt och gott. Däremot är jag lite oroligt hur han känns under stalltäcket. Har inte haft möjligheten att känna själv på morgonen men ja de borde inte vara några problem.

Knas lever la livet förövrigt som vildhäst. Han har även kommitpå att man kan sträcka på halsen så kommer man över till kompisarna i andra hagen med. så där måste jag sätta extra isolatorer. Sedan så ska ja även spänna om tråden i hagen då de blivit lite slapp.

Nej ska nog dra mig iväg så ja hinner träna ikväll. Tar med lilla kameran så kanske ja får någon bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback