(Går) Dagens Träning




Söndag
Knas Hörde lite konstiga ljud innan vi gick ut och blåste upp sig ganska rejält. Han stod dock bara och lyssnade, blev ingen studs eller frustande alls utan han växte bara några ca 10 cm och blev väldigt maffig. Trodde att träningen redan här skuloe bli pankaka. Men tänk vad fel ja hade.

Vi gick till padocken och började skritta fram för han och testade lite halvhalter och även halter. han lugnade faktist ner sig direkt då han fick annat att tänka på. Vi hade sälskap av en annan häst i padocken med och de gick med utan problem. Spände på han alla grejorna och vi började traska. Han hade lite brottom bort till Colin i hagen som stod och roppa men de gick helt okej. började arbeta lite i skritten bara till att få han avslappnad och gå på bra i skritten på böjt spår.

Vi travade även lite på volten i ett lungt tempo utan att springa iväg eller bli stretig. Vi8lket gick super. Bytte även varv och han va lika fin där. Avsaktningarna satt som ett smäck idag och han saktade av till skritt felfritt alla gånger utan att tvärnita stanna eller hitta på något annat. Fina Knas!

Var väldigt nöjd över dagens träningspass och han kändes görbra! Sådär bra att ja bara skulle vilja hoppa upp direkt och rida.

Efter passet stod ja vi och pratade lite och knas stod snällt stilla (förutom när han bet tag i A´s jacka). Vi och hästen som va i padocken tog sedan en promenad bort till kyrkogården och tillbaka. Fina knas fick gå på först hela vägen och de va inget konstigt alls. Han va lite fundersam till två som stod och borstade på en gravplats men han tittade lite och funderade. Sedan så traska vi på, lite brottom hem men ja vem har inte de?!

ÄLSKAR MIN POWWNI!




älskade saknade sol!

Heja uppförsbacke!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback