Dagens Träning

Söndag
Första ridpasset sedan jag red för maria senast och det var ca 2 veckor sedan. Han har fått vila 6 dagar och sedan har ja kört på med tömkörning. Tänkte att han skulle  vara överladdad men fick ta vad som gavs. Började att longera och tur var väl det. Han skötte sig bra i longeringen men han hoppade till för ALLT! Det var bildar som startade, kråkor som kraxa, lastbilar på stora vägen, en katt som kom in som enligt knas var en köttätande tiger som var ute efter honom, en dörr som öppnades ja allt. Tillslut när allt "lugnat" sig så letade han saker att få hoppa till för. Jag försökte inte direkt göra någon affär av det hela utan drev bara på.
 
Satte upp och körde mycket skritt och volter. Han lyssnade på bra blev lite trippig emellanåt men inget som inte gick att hejda. Sedan böjade han dumma sig mot ena långsidan i högervarvet och han fryser fast och vääääägrar att gå framåt. Suck! testademed allt känndes det som. Det var tyvärr itne till min fördel att han va seg som kola idag heller så de va om inte änu svårare att få fram han. när han väl går så går han bra men ja så fort vi går in och gör en volt mot den långsidan blir han helt spak! aja
 
Tog sedan lite trav och han va bra i tempot nästan lite seg(!) men fick fam han någorlunda avlutade när vi hade kört lite volter och rakspår. Ville inte köra allt för mycket så att han blir trött och grinig så de kändes bra att avluta i en bra trav.
 
i morgon taggar vi för träning med Maria!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback