lång dag

Ja idag har de allt vart en lång dag men rellativ torr. Knas fick stå som vanligt en stund utan täcke idag men nu i efterhand ångrar ja att ja inte slängde på han ett lite tjockare. Så kan de gå. Vartfall så tog ja in kanshästen och han fick sig en låååång borstning. Ja tyckte även att såret på sidan ser tragiskt ut just nu då den lilla fliken har försvunnit helt. Han har kliat bort de! Så nu står ja handlös och kommer bara att spruta med blåspray.

Vi övande även idag på att spola benen och de gick görbra. Ni ska se honom när han inspekterar vattenstrålen, står och tittar på den och doppar även näsan i den men blir lite förskräkt när den kommer från undersidan (allstå mellan frambena och framåt) söta knas! Ska kanske försöka filma detta fenomen för han ser ut som en sådan där hundvalp som busar.

Jag och Anette släppte även ihopp honom och gammla Lina i deras hage. De gick görbra och lina tillrättavisade honom bra och de va ingen panik eller bårk över huvud taget villet kändes bra. Colin kommer troligtvis hem på torsdag och beroende på vad vet har att säga så kommer även han släppas in i den hagen. Tror nog inte de kommer blir några större problem faktist då lina är hans mamma och fostrar honom "som sig själv". Men däremot så är colin busglad så lite antibit skall allt inköpas då ja gärna ser att knas täcken inte är allt för trasiga.

I morgon ska de bli löslongering och ja längtar. Det är så himla skoj att greja och dona med honom!








Wille och Lina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback