Dagens Träning

Fredag
Dagens såg ut att bli kalasbra förutom lite blåst men ananrs helt okej väder. Jag tog in knas och fixade allt och så självklart började de dugga. Så de va på med ländtäcke och ut i hopp om att de kuslle gå över. De blev bara värre.

Vart fall började longera. Han lyssnade på bra, tyvärr så snävar han så jädras massa i högervarvet och ja vet inte riktigt hur ja ska gå till väga så ska söka hjälp för detta. Inget stort problem men iriterande. förstka gången med ländtäcke med. Ville inte sätta fast de sådär ordentligt under svansen för ja trodde ja kunde ta av de efter att han blev varm men så självkart blåste de storm och länden flög av och han bockade och sparkade bakut lite men inte så farligt. Satt fast de och han gjorde inget mer.

Linda slängde sedan upp mig och vi gick en långsida för att sedan få promenera själva. Idag så märkte man att han traskade på bättre och va mer stabil på sina steg. Tyvärr så va däret förjävligt och han ville itne riktigt gå mot vinden (who can blame him) så de gick lite segt men de gick riktigt bra medvind. Många svängar och kringelikrogkar och även halter. Han lyssnade super på halterna! Va riktigt nöjd där. Så va han så himla söt gjorde en halt och då kom vinden snett mot oss på sidan. Så va han så söt när han "smög" runt för att ställa rumpan mot vinden. SÖT!

Tyckte att han skötte sig kalas så ja testade även på att trava lite. Vilket gick kalasbra! Inget wow och de va lite undertempo kanske och huvudet i skyn med en mkt spänd matte på ryggen men vi kom en raksträcka och jag va supernöjd. Så de blev MASSA beröm och så hoppade vi av.

Så nu i helgen ryker manen (han är itne helt inriden men travad). Sedan blir de till att få tag på hovis så han kan få framskor så ska vi ut lite i naturen och röja!












Trav tyvärr inte den s nyggaste bilden på oss...

glad?

superglad!



Kommentarer
Pillan säger:

Vad roligt med första traven :) Grattis till det!! Kul med alla framsteg!!

2011-10-09 | 09:45:17
Bloggadress: http://pillllans.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback