Dagens Träning





Torsdag
HaHaHa - Ja då börjar vi. Som vanlig longerade jag, märkte att han traskade på lite snabbare än vanligt och va lite snabbare i galoppen med. Han ville inte riktigt lyssna på förhållningarna och halterna men ja tänkte att de kanske berodde på tömkörningsträningen. Vart fall. Han fick galoppa lite i båda varven och han bralla inte eller hade ingen extra energi över.

Bad sedan linda hålla i han medans ja hoppade upp de va absolut inga konsitgheter med det. Tror snart allt att ja kommer kunna sitta upp själv utan någon hjälp vilter är lite underlättande. Vart fall, satte mig och tog i tyglarna kortade dem lite och manade på i skritt. De blev några steg sedan så kör han nån jävla rodeo med halvstegringar, bocksprång och bakutsparkar! Behöver jag säga att ja satt löst? Som tur va så satt ja även kvar och sedan va han lite småladdad men gick framåt.

Kände av på han att han va otroligt spänd och fjompig idag så vi koncentrerade oss på fram och lyssna på att svänga. försökte få han att lyssna på ytterskänkeln så att han inte skjuter ut bogarna så jävligt och ja i början av volten va de som ett L när vi gick fick lägga på bena och så stundvis så vände han superbra! Va görnöjd så då blev de beröm och testa i andra varvet. Vi pysslade rätt så "mycket" med det och så sedan varvade vi med att rida rakt utan stängsel brevid. Mot stallet så drog han sig mot utgången hela tiden så de blev lite bananform på de hela. Bort från stallet så gick han rakt som en spik dock något segare i steget.

Dagens slutsats blev att ja ska börja longera med inspänning lite mer. Hade tänkt att rida ut i morogn men jag får se hur han är.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback