Dagerns Träning

Ja eftersom min fina "träninsbild" är gammal och innerhåller finaste benny så skippar vi den och ni får helt enketl ha tålamod tills dess att de dyker upp en ny =)

Måndag
Nytt ställe och nya saker vi kollade av hur stallet verkade, han skötte sig bra dock mkt nervös och lite tittig. Nya lukter och nytt ställe så de är inte så konstigt. Han är inte alltid så övertygad om att ja går rätt så väntar gärna men är otroligt lätt att övertala.

De va även KATASTRÅF för honom när han upptäckte att hans tjej inte skulle vara kvar med honom i stallet (hon skulle bli riden) och då va de lite läskigare att stå kvar aldeles själv. Blev många lugnande klappar på halsen som han uppskattar och så fick han även lite gott i boxen.

Testade att stå bunden i spiltan och ja han va super på de. Märks att de hade han gjort förr. Testade även att spraya lite flugmedel och de va inga problem bara ja klappade han samtidigt där ja spurta så va de Coollungt!

Blev inte så mkt mer idag då vi bara lär känna varandra änsålänge.


Tisdag
Tog in från hagen idag då va han lite småskeptisk igen, men de gick fast lite långsammare. Band upp han och upptäckte en liten ink så de blir att fixa den. Måste även ta ut en hovis och vet för vaccination.

Ryktade och masserade rygg och rump på han då ja misstänker lite träningsvärk och spändhet från transportresan.

Anna kom vi tog och mätte bett och tränsade honom för att sedan gå ner till ridhuset. Snäll men spänd på vägen ner då de blåste massor men skötte sig. Ridhuset va lite läskigt men inte farligt. Anna jage lite med spö och först fattade han inte riktigt vad "kärringen med pinnen" ville men så fattade han och då va de bara till att säga "traaava" så travade han på så fint. Smart ponni!

Otroligt lättlärd och nyfiken. Ville gärna komma fram till oss och även om manage dörren stod och slog en massa pga blåsten så ville han kika på den med. Nyfikenhet är bra tkr ja allt! Jag filmade även lite när han sprang men de blev inte jätte bra men han sätterunder sig fint och viftar fint med frambena med!

Blev positivt överaskad då ja inte vart riktigt hundra på mitt köp men ja jag fick se mkt fin potensial idag så ja är mkt glad och nöjd över mitt köp!



Bild tagen från film

Bild tagen från film Tror nog de kan bli
ngt av dennaponni med =)


Kommentarer
Linda h säger:

Det blir säkert jättebra detta ska du se :D

2011-06-14 | 22:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback