Ailien häst!

När ja kom bort till kräket förut så beslöt jag mig som sakt för att ta in de båda små djuren som  sprang lite för att förska komma undan de små äcklena! Fixade lite hö i boxen och massa vatten.

Knas hade inte lika svullna ögon idag vilket känndes bra han va dock rätt så svettig så han va ganska så nöjd över att få komma in i de svala. Satte på han flyen som mamma hade sytt in till hans lilla minihöve och de såg rätt så skönt ut för honom. Dock så är han rätt så kliig och kliar sig mot ALLT han hittar. Fick även sprutat honom och de va nog lite skönt att få ngt svalt på kroppen med.

Hämtade även ett flugtäcke som ja fick ärva av maria förra året så tessan ska lägga på de när hon släpper ut de små kräken sedan. Vi får se om de passar han är juh bara 140 i ryggen och täcke är för errol som va i storlek 165! Men de får duga sålänge. TAnken är att ja ska införskaffa ett sådan där bra och svindyrt täcke som tydligen ska va askalasbra. Tro de är amigo som gör dem och de är presbrutade med medel som håller i 25 tvättar. Tumme upp för sådana idéer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback