In klickad

Ja idag så fick ja finfrämmat av Tarzan, rokka och Patrick. De ville ge hästen (wille) några morötter och det är klart man ställer upp inte minst herr knas!

Efteråt så tog ja han och började med att klicka in han. Han fattade rätt så snabbt vad som krävdes och vad som förväntades av när de kom en klick. Började sedan lite sakta med att peta på benet för att han skulle lyfta och de gick galant. Petade sedan när ja stod i samma höjd som bena, de tog lite längre tid men de gick. Sedan så byte ja självklart ben några gånger med men summan av kademumman är att ja är väldigt nöjd över han idag och fick ta upp benet X antal gånger. De blev lite trixit när ja även skulle ta upp ben, hålla kvar ben, klicka OCH ge morot typ samtidigt. De gick men ja drog i backen en gång då ja inte hade riktigt balansen.

Igår fick han komma in väldigt sent och var sist kvar. Det va långt efter kvällsfodring och han va så lugn och fin när ja tog in han. Han  har sin lilla utkiksplats i hagen där han kan se aktiviteterna i padocken, vilket är en av hans favoritplatser att vara på. Hade ja haft mer möjligheter så hade j valt att ta in han efter 1900. Vi får se hur de går att lösa.

Idag kommer han in ca 18 och jag ska sedan iväg med linda och hon skall fixa sina naglar.

känner att ja är välidgt dålig på att ta kort... Är de någont som ni vill se?

Kommentarer
Anonym säger:

koort=)=)

2011-12-08 | 18:19:14
Bloggadress: http://klingas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback