Manne <3 Issa = Sant

Ja som jag skerv så vart jag iväg på bröllop nu i helgen. Vigseln var mellan Emanuel stran och Isabelle Eriksson i en liten kyrka långt ute på landet. Deva otroligt vacker måste ja säga! Jag har aldrig skådat en lyckligare brud! Det bara lyste om fina issa och hon va så lycklig att få sin härliga man!

bröllopet var fantastisckt välplanerat och bra! De hände saker hela tiden och man tröttnade inte på att bara sitt still. Värdparen hade fullrulle hela tiden och vi blev "avbrutna" ca 20 gånger för att de  skulle hållas tal, läsas telegram, roliga lekar med brudparet osv.

Maten va fantastiskt god och bara smälte i munnen! Företten var tunbrödrullar med smörstekta kantareller och någon mjuk crem i tillsammans med två älgbitar. Själva middagen va buffe och det fanns MÄNGD med godheter att välja på! kan säga som så att allas tallrikar var överfyllda med mat och allt var sedan uppätet! Efteretten bestod av 4 små "bakelser" som man kunde välja och ta (ostkaka, chokladkaka, smultronpärfier och panacotta med mandel och nypon). Kan säga att ja hade itne tackat nej till den där smultronhistorian de bara smälte i munnen på en!

Eftersom bröllopsfesten hölls i en lokal nära en skidbacke så hade dem även gjort iordning längst uppe på toppen ett hjärta av marchaller som de sedan tände på kvällen. Så sjukt fint de blev! Vi (alla gäster + brudparet) släppte sedan iväg rislyktor och det blev endel med gud va fint och mysigt det var!

Efter allt ståhoj ute så var det dags för brudvalsen! De va så söta när de dansade runt där på golvet ensamna och uppslukade av varandra att verkade som om de bara fanns dem två och ingen annan i rummet. Sedan så kom även vi gäsetr så smått och började dansa med dem. mitt P och ja dansade även vi, kan inte påstå att vi va valsmästarna då vi antingen krockade eller tappa tackten men vi gjorde ett tappert försök!

Tack Issa och Manne att vi fick vara med på ERAN fantastiskt fina dag!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback