Lastträning

Som vi beslöt oss så var de lassträning som gällde även idag. Så idag började vi med Impanlimpan, De va inge som helst problem idag heller. Tessan gick lite längre in med henne för att bara öka kraven suksesivt. Nemas problemas med den hästen. Tror nog att nästa gång kommer hon kunna gå hela vägen in.

Efter impis va de Willes tur. Den ponnin har ju inga problem med att gå in, han tycker det är skitskoj att gå in. Man får juh mat där inne! Men att gå ut! jag har backat han sååååå många gånger på marken och ja behöver bara säga backa och hålla lätt på bogen så backar han me inte i transporten. Vi gick som sakt hela vägen in idag så de e klart att kraven ökar men ändå. Han ville gärna snurra runt som i en spilta men de vill inte jag. Men efter några vändor ner för rampen så klarade han sig ner hela vägen. Mamma kom till hans undsättning och lockade ner han med massa goa äpplen med. Knas!

Vi får nog öva på de där att gå in packa ut gå in backa ut så får vgi la hålla på så ett tag. Nackdelen är att de hade bara vart så himla mkt lättare med egen transport!vill vill vill!

Får se hur de går i morgon när vi ska lassträna. Men tar nog då och går halva lämen och backar och så in lite längre och sedan backar igen några gånger så han bara bli säker på sin sak.

Bildbomb


Impelimp

Med alla tassar på "transporten"

Börjar stadigt...

För att sakta ta ett steg...

Nästan inne..

chill med rosa hinken...

å så vips va vi inne... de va nu brötandet börja!

Men så här gla va ja för de =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback