Helgen...

Som vanligt har ja märkt att ja är ur usel på att blogg över helgerna!!! Men men

Igår så åkte ja till stallet på morgonen blev lite pussar och sedan åkte ja in till stenungsund md patrick för att fira hans kusin johan som fyllde 30! Blev släktträffa och massor med småkusiner som sprang runt. Lika trevligt varje gång!

Spenderade även lite tid med min mammsi! Vi åt god suchi och prata skoj tillsammans! Älskar henne fast att hon kan va lite tjati ibland men ja gissar att de är nog alla mammors roll!

I dag så åkte jag till borås hästmässa och kikade på när bo tibblin hade ett kort seminarie om dressyrhästen vilket var massa lärorikt. Efter de så kikade jag på Tobbe larsson från ponnyakuten när han och nicke visa lite triks! Fantastiskt

I stallet så släppte vi ihopp poppe och benny vilket gick juh super, Sedan testade vi med charlie med och de va lite mer fart i dem två. Båda gav ifrån sig ljud som efterliknade camelbrunstar och så höllde på ett tag! Lite rejsing blev det med och bus. Det såg bra ut med båda så om någon vecka är de tänkt att benny skall gå med Poppe och om de passar sig till vårren (då hästarna går utan täcke, då charlie äter täcken) så skall de ev gå tillsammans.

Ikväll blev de lite go äppelpaj! i morgon är de labb på morran sedan ponnisen.

På tisdag kommer Åsa från biollight och skal behandla benny, får se vad hon säger om honom. Hoppas att han kommer gilla de och bli bättre =)


Världens bästa mamma och benny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback