Ouff!

Ja idag var de en tidig morgon för mig. Åkte iväg och fodrade alla trötta hästar och donade, eftersom de regnade igår så fick ja även gå runt och hämta täcken. Men allt gick faktist smärtfritt idag. Under tiden som hästarna åt så va ja lite efektiv och lassade två kärror med grus som ja öste ut i bennys hage. Kärrorna va stora men de märktes knapt att ja hällt i något. Sedan flyttade ja även en tunna till en annan hage där bosse ska stå och fyllde den med vatten (Jr står där idag då han avmaskades i går).

Eftersom alla hästar går två och två (Jr släpps ihopp med Pompeji i mring) så kan man leda alla imprincis två och två vilket gör att man sparar enormt med tid! så totalt har vi 10 hästar just nu men ja gick enbart 6 vändor.En hage står de tre hästar i och de blir för trångt att leda alla tre genom dörren så zebago fick gå ut själv.

Jr va inte alt för road av att gå i en liten hage idag men fördel va att de fanns relativt mkt gräs att pilla med så han håller sig nog syselsatt en stund i vart fall.


Längtar till sommaren, solen och de torra hagarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback