Kinestiolog

Ja idag va juh marita ute och kände igenom Jr igen. Hon blev väldigt överaskad då hon inte hade förväntat sig att han skulle ha släpp såpass mkt som han hade gjort. Sist så hade han spänningar i hela bakpartiet och idag så satt de mkt jämnare över honom och de var betydligt mkt mindre område än sista. Han svarade även bättre idag vilket kändes skönt.

Till sist så stod marita och massera han baktill och han slappande av helt vilket var skoj att se. Min fina fina stjärna.

Marita tyckte även att han lyfte bättre på bakbena idag än vad han gjorde innan och att han typ hade lite "spänst" i sitt släpande. Samma sak gällde även spännigarna då de va "jämspänt" i kroppen. Allt låter jätte konstigt men spännigar har han pga "vad-det-nu-är" men stor fördel att det är jämt så han itne snebelastar eller liknande. Det i sin tur skapar juh ojämna förlisningar och gud vet vad.

Vi skall som sakt till husaby om va 2-3 v och börja utreda honom igen. Så får vi se vad som händer. Ni får hålla tummarna för mig när vi åker!


Michelingubbar är vi båda två =) två lager byxer och tre tröjor
Bästa Prinsen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback