Dagens träning

                                  

Benny
Jr fick vila idag då hovis var här. Han skötte sig exeptionelt bra och nya hovisen var mycket nöjd över hans prestation. Eftersom han fick höga styltor av snön så ägnade vi oss bara åt att Biolighta kroppen på honom. Tog även några bilder på jr i hagen men dem får ni se senare.

Bosse
Borja att fixa och dona med herren. Han va så söt när ja hämt han i hagen då hängde en stor iskaka i panluggen på han. Men han var lika glad för de.

I början så var han fortfarande väldig nervös så fokus på många volter och ett lungt tempo. Efter de så började vi med luuuuugn trav och hittade sedan takten och formen bättre. Han kikade lite mindre idag med så de va bättre. Han försökte smita hela tiden med att slänga ut högerbogen men vi fick allt fixat det med.

Högervarvet kändes han mycket finare än sista och det kändes bra. Försökte mig även på en sänkelvikning men eftersom han blev så stressad så la vi upp den lite lättare och nöjde mig med två steg i takt och form.

Belv ett kort intensvift pass i den delen av padocken som snön blåst bort på men vi fick lite styltor med så efter fjärde avhoppning för att ta bort dem så gav vi båda upp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback