Dagens ridning

                     


Ja idag så va vädret helt underbat så det blev allt en liten tur i padocken. Vi började att bara skritta runt och han va litesmåseg, men han hade o andra sidan sprungit som en idiot i hagen idag så. Vi travade även på lite mer idag, Bjudningen va helt okej i traven och vi kunde byta varv och dona. Seden så kom de in två andra häsar i padocken och detta ställdetill de lite för jr men vi fick lite mer go i skritten men styrningen försvan lite. haha han skulle juh titta på dem som kom.

Vi testade även med de i padocken och trava lite och då koncentrerade han sig helt okej för att vara första gången. Det var även inga problem att gå "från" de andra hästarna utan han lyssna på skänkieln och rösten bra. Sedan så skrittade vi rätt så länge tillsammans med en av hästarna o gick bara runt runt. Det är bra träning det med att gå på brevid ngn annan och inte behöva nosa och busa med alla hästar.

Summa sumaru så va ja väldig nöjd över dagens pass. Tyvärr så hade ja lyckats stänga av kameran samtidigt som ja hade tryckt på play så inga bilder från filmen men fick några bilder innan vi hoppa upp.





Kontrollera så ja inte har något gott i handen.

Vackraste prinsen!
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback