Moj!

I fredags var de ett härligt pass att jobba. Bara mellan 9 och 14. Hade hand om en liten litga på 5 knattar medan ordinarie var och planerade. Sedan kom resten av ligan tilbaka.

Härlig värmande sol var de med så vi spenderade hela eftermidagen ute i solen vilket var mkt skönt, tror nog alla både djur, barn och vuxna tyckte de va riktigt härligt med den solen som kom och stannade hela dagen. Ett stort pluss var att det även var vindstilla (vart fall i stenungsund-stora höga).

Efter jobbet så tog ja mig en utteritt i det härliga vädret och både aliss och ja njöt nog lite extra mkt när solen värmde våra ryggar!

Fick sedan köra lill joss till ridskolan där de skulle rida kadrill. Jag fick sitta insjunken i min fysik bok och ha en mysig stunde med den. USCH! Jag fick vart fall läst 10 sidor vilket kändes rätt bra.

Kom Sedan hem och fick fortsätta med Kemin istället, inte för att den är roligare eller lättare utan för att ja måste! Känns vart fall lite positivt att ja faktist börjar fatta lite av jämviktskontaten och dess ekvation!

I lördags sov ja lite längre åkte sedan iväg till stallet och donade där. Fick sällskap av maria och errol idag. Vi red ut och försökte hitta nya vägar gick sådär. Vi trava och galoppa lite på grusävgarna utan för oss och JA ja har en travare de fick ja känna på igår! Maria började trava lite snabbare så tänkte ja att ja skulle komma ikapp och dra förbi, mkt riktigt så gjorde min dam detta och for iväg i en jädra fart så maria tog galoppen men han fasen inte ikapp!!! gissa vilken häst som var överlycklig!

Vi gjorde detta en gång till men denna gången så startade vi samtidigt maria i galopp och ja i trav! Ja du de går inte beskriva vilken känsla men de tog tre sekunder sedan va vi 100 meter framför dem!!! Älskade häst.

Båda var rätt nöjda över dagens ritt och vi traskade sakta men säkert hem.

Ängnade hela lördagkvällen åt att plugga kemi. Fattade ännu mer idag faktist men ibland tar de bara stop! då är de nästan hopplös att fatta något.

Idag söndag har ja inte gjort allt för många olika aktiviteter. Va i stallet vid 10 och städe lite nogrannare och gjorde iordning krubban.

Har sedan vart hemma och pluggat på skitkemin och det är nog det ja kommer få ägna resten av kvällen åt med. Ev ett inslag av fysik med.


Jag vet, gräsligt fula lindor!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback