Upp är ner och ner är upp!

Satt i går och tittade på utblidningar igen. Fick sökt till en i Karlstad civiling. inom Energi och miljöskydd vilket verkar rätt så interesant. Förhoppningsvis så får ja svar svar nu måndag-tisdag någon gång så får vi se om ja flyttar nu den 19 Januari. Men de ska allt bli skoj om ja kommer in. Tar i så fall med mig hästen. Lindas kompis hade kompisar där upp som hon kunde prata med om ev stallplats om inte annat så finns de plats på KRK som verkar vara helt okej.

I stallet i går så fick ja ta hand om våran lilla prinsessa en stund, Mio. Världens sötaste unge och hon älskar att vara med på kort. vi hoppade lite på studsmattan och så fick hon sitta lite på aliss =) vilket hon tyckte va skoj.

Träffade sedan maria i stallet och vi satt och tjötade en massa som vanligt men de väldigt mysigt tkr ja i vart fall.

Efter de så va de Svanesund som va vårat nästa mål och där hamnade vi 180grader runt eken tvärs över åkern. Ha Ha Ha vilda diskusioner om denna ek. DEt blev en mkt trevlig kväll men frukt! och andra godsaker.

Idag så ska ja strax åka och hällsa på min nettan i svenshögen. innan de fick ja väcka törnrosa som skall med mig. Maria är inte den mest lättväckta människan på jorden och patrick pratade om att ja hade dåligt morgonhumör då har han inte träffat maria!!! haha

Nej nu får ja lägga in några bilder sedan är de färjan som väntar.

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback