Massa Patrick!

Slutet på Oktober och hela November har, är och kommer att bli en kanon månad. Nämligen för att de kommer bli en himla massa Patrick. Först kom han hem en helg sedan va han på fältstudie i Frölunda och jagade bovar så kom han självklart hem helgen efter de. Åkte hem för att nu komma hem på Onsdag redan så stannar sötnosen till på söndag. sedan så åker antignen ja ner eller så kommer han upp om två veckor drygt för då är han ledig lörd, sönd och måndag. hade vart massa skoj! Sedan kommer de roligaste av allt. ISABERG! hegen efter de alltså den 28-30 November. ska bli så himla kul tyvärr så är det lilla jag som ska få åka ensamen ner men de löser sig nog ska vi se.

hoppas att det finns lite snö så kanske man kan få ka några gånger i backen =) om inte så får vi nog underhålla oss med kubb eller Twister som sist. hehe.

I stallet har de blitt stora förändringar. Vi har möblerat om i sadelkammaren så nu står alla skåpen på "första" plan och sadlar + träns är i överdelen. Sedan har vi även röjt ut den stora kvarnen så det har blivit ett litet fyrkantigt rum brevid allt nu så där ska Linda och Saga få ha alla sina sadlar ooch det. Det kommer bli kanon när allt är på plats och klart för nu fattas de ca 9 sadelkrokar med.

längtar en jätte massa till i morgon kväll då ja får träffa min prins! ska bli en massa trevligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback