Helgen som vart!

Ja som sagt i förra inlägger berättade ja att ja åkte till isaberg.

Anlände till issaberg någon gång runt halv 5 tiden. då var redan några i sällskapet där. fick vänta ytterligare i 2 timmar innan alla var samlade. Vi hade suuuuper kul och maten var massa god. Gjorde min "berömda" djur lek som va mkt uppskattad om man skall dömma på alla skratt. Den natten blev rätt lång om man säger så

Lördag så fick jag och patrick tyvärr åka till växjö för att han hade fått en massa tandvärk under natten så vi skulle till tandläkaren. Mendans han va där så gick ja runt och handlade lite. åkte tillbaka till stugan där de va livat som vanligt. Vi hade även fått några grannar rättare sagt 6 st killar i 25 års ålder som va lite halvskuma. En gick runt i bh och en anna gick runt helnaken.

Efter att allas nyfickenhet lagt sig så spelade vi "tores" soffan lek som vi tjejer självklart vann =) Efter de så spalade vi alias och ja kan lova att det var en himla massa nya ord som kom fram inlusive min  snygga förkoaring på att få fram imitatör blev imitant. mindre lyckat. Fick inga poäng konstigt nog men en himla massa skratt.

När ja sedan skulle gå och lägga mig så tittad eja ut genom fönstret för att se om de fortfarande regna men möts av 3 st nakna killar som står på gräsmattan!!! USCH så nu hade dessa härliga pojkar i grannhuset tagit av sig helt och bastade eller det är vad ja hoppades på. USCH!!

Söndagen stannade vi inte allt för länge i stugan som skulle lämna kl 11.00 så innan de så var de lite utlottning av sista matvarorna som var kvar  ja vann bobs mamelad (gillar inte marmelad) patrick fick rostade nötter, lina fick tacobröd, crile fick oboj, maoud fick kex med ost, bern fick en öl, hans fick jos, jesica fick lök, victor fick avocadosar och guacamole dip, john fick chips, daniel fick kex, sandra fick chillinötter och fidde fick nötter. Rätt så trevligt sätt att fördriva tiden på.

Satt sedan i min ensama bil i 2 timmar hem. Besökte sedan älskade nettan när hon jobbade och vi skall julschoppa på tisdag. ska bli massa skojsigt!!

Var sedan i stallet med maria. ridningen gick super bra med. HOPPAS ja kan få tummen ur snart och träna för linda!!!

Pratade med henne idag med och stackar lilla benny ska antagligen flytta till trappalanda på tisdag =( Han har fått en super läskig inflamation eller liknande i kroppen som gör att han inte kan stå och hålla balansen... de räcker att peta på han så ramlra stackaren. Usch tkr massa synd om linda med för de är ett år sedan hon fick ta bort sin andra ett åring för att han hade gått omkull i hagen och brytit nyckelbenet. Sedan fick ja veta en till rolig sak men det tror ja inte ja får berätta men den e GRYM, lr a linda e GRYM!!!

nu ligger ja i sängen och ska sitta och surfa lite till trorja sedan leta efter min ipod som ja förlagt någonstans =S Men gott folk ni får sova gott

Kommentarer
JossaN säger:

Svala står ute på Mjörn..inte de stallet där du red utan ett annat..Apelgården heter de. Mh förr hade jag ju Ganti borta i munkeröd där Skrittla står men han såldes för lite mer än ett år sen så i oktober förra året började jag rida Svala istället =)

2008-12-01 | 20:40:05
Bloggadress: http://likeadream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback